Har du styr på dine seksuelle grænser?

Grænser handler, som udgangspunkt, om følelser. Det handler om at mærke hvad der føles rart, og hvad der ikke føles rart. Nogle gange er grænsen tydelig og fast, men for rigtig mange bevæger grænserne sig i gråzoner, hvor de kan føles mere løse og utydelige. Det gælder særligt i forhold til seksuelle grænser, hvor det er meget forskelligt, hvad man vil gå med til, og nogle gange afhænger det også af, hvem det sker sammen med.

Grænseløst.dk er lavet til dig, som bevæger sig i gråzonerne, og som har svært ved at mærke sine seksuelle grænser. Måske sker det sjældent, måske sker det ofte, eller måske er du ikke helt sikker på, om du har dig selv med, i det du gør.  

Find viden, støtte og inspiration

Her på sitet kan du finde viden om seksuelle grænser, og du kan læse personlige fortællinger fra andre, som har oplevet at deres grænse blev overskredet. Du kan enten selv gå på opdagelse i bloggen, eller lade os hjælpe dig med at finde indhold, ved at svare på nogle få spørgsmål i testen.

Vi håber at Grænseløst.dk vil inspirere dig til at tænke over dine seksuelle grænser, og hjælpe dig med at forstå hvordan dét du gør, har en betydning for hvordan du har det. 

Hvis du har oplevet at din grænse er blevet overskredet, eller hvis du har oplevet at andre har tvunget eller presset dig til at overskride din grænse, vil vi også gerne vise dig, at der er hjælp at finde. Derfor henviser siden til en række rådgivninger, som allesammen har specialiseret sig i at hjælpe mennesker, med at mærke deres seksuelle grænser.

Du er ikke alene

Grænseløst

Tag testen

Svar på nogle spørgsmål, og få vist indhold, der er særligt udvalgt til dig.

Se også

Tøj, tasker, negle, hår, restaurantbesøg, hotelophold. Altsammen i jagten på status, og en higen efter andres anerkendelse. Selvom det så godt ud på overfladen, så var det et resultat af lavt selvværd.
I Danmark har det siden 1999 været lovligt, at købe og sælge sex og seksuelle ydelser, hvorimod det er ulovligt at, købe sig til sex eller seksuelle ydelser i f.eks. Sverige, Norge og Island.
Grænser handler om at mærke efter hvad der føles rart og ikke rart. Nogle gange er man ikke i tvivl, og andre gange kan det være svært at mærke. Svar på nogle få spørgsmål, og få adgang til viden og fortællinger, udvalgt særligt til dig. Du kan altid stoppe spørgsmålene undervejs, hvis du synes det føles ubehageligt at svare på.
Har du styr på dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du nogensinde overskredet, eller følt dig presset til at overskride dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvordan vil du beskrive din oplevelse, med at overskride dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du nogensinde overskredet dine seksuelle grænser, ved at…?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvad skete der, som fik dig til at være i tvivl om dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du oplevet at…?
Vælg det svar, som passer bedst.
Kender du nogen, der har oplevet at..?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvad er din alder?
Vælg den som passer bedst