Kender du følelsen af ikke at have lyst til sex? Måske føler du ikke, at din krop er flot nok til at vise frem, og vil egentlig hellere gemme den væk. Måske er du i tvivl om du kan gøre det godt nok i en seksuel situation, eller føler at du skal leve op til noget bestemt?
Grænseløst
Om os
Grænseløst.dk er et samarbejde mellem Center for Digital Pædagogik, RedenUng, Den Boligsociale Fond, LivaRehab og Kvisten.
Finansieret af Socialstyrelsen
Har du styr på dine seksuelle grænser?
Grænser handler, som udgangspunkt, om følelser. Det handler om at mærke hvad der føles rart, og hvad der ikke føles rart. Nogle gange er grænsen tydelig og fast, men for rigtig mange bevæger grænserne sig i gråzoner, hvor de kan føles mere løse og utydelige. Det gælder særligt i forhold til seksuelle grænser, hvor det er meget forskelligt, hvad man vil gå med til, og nogle gange afhænger det også af, hvem det sker sammen med.
Grænseløst.dk er lavet til dig, som bevæger sig i gråzonerne, og som har svært ved at mærke sine seksuelle grænser. Måske sker det sjældent, måske sker det ofte, eller måske er du ikke helt sikker på, om du har dig selv med, i det du gør.
Find viden, støtte og inspiration
Her på sitet kan du finde viden om seksuelle grænser, og du kan læse personlige fortællinger fra andre, som har oplevet at deres grænse blev overskredet. Du kan enten selv gå på opdagelse i bloggen, eller lade os hjælpe dig med at finde indhold, ved at svare på nogle få spørgsmål i testen.
Vi håber at Grænseløst.dk vil inspirere dig til at tænke over dine seksuelle grænser, og hjælpe dig med at forstå hvordan dét du gør, har en betydning for hvordan du har det.
Hvis du har oplevet at din grænse er blevet overskredet, eller hvis du har oplevet at andre har tvunget eller presset dig til at overskride din grænse, vil vi også gerne vise dig, at der er hjælp at finde. Derfor henviser siden til en række rådgivninger, som allesammen har specialiseret sig i at hjælpe mennesker, med at mærke deres seksuelle grænser.
Du er ikke alene
Grænseløst
Tag testen
Svar på nogle spørgsmål, og få vist indhold, der er særligt udvalgt til dig.
Se også
Langt de fleste har prøvet at sende eller modtage et nøgenbillede, eller i hvert fald et billede der viser visse dele af den mandlige eller kvindelige krop. Men hvad siger lovgivningen?
Senfølger dækker over både følelsesmæssige, sociale, seksuelle, psykiske og fysiske vanskeligheder, der er opstået som konsekvens af seksuelle overgreb.