Min fortælling

Hvad er egentlig forskellen på sugardating og prostitution?

Case fra LivaUnge

Selvom jeg kun nåede at sugardate i måske 6-7 måneder og med i alt 6 mænd, så kan jeg mærke at noget er gået i stykker i mig. Jeg har svært ved når folk kommer for tæt på mig.

Jeg havde gået med overvejelserne om at sugardate i et stykke tid.

Jeg havde set flere fortælle om det og jeg syntes faktisk det lød fristende. Dyre middage og champagne, iført smukke kjoler som man kunne få sponsoreret, af flotte ældre mænd med styr på deres shit.  

Så en dag så gjorde jeg det.

Jeg gik ind på sugardaters.dk og oprettede en profil. Hele min krop rystede og jeg tror det var i en blanding af spænding og også frygt for at nogen jeg kendte skulle opdage det.

Responsen kom prompte.

Flere forskellige mænd i alle aldre skrev til mig, og jeg følte pludselig sådan en slags magt. At jeg kunne vælge og vrage præcis som det passede mig – det var mig der havde kontrollen.

Mit første møde var med en mand der ville betale mig 500 kr for at gå en tur. Et såkaldt kemimøde.

Vi mødtes og gik en tur på 2 timer. Da vi sluttede endte han med at ville kysse mig. ”Vi havde jo ligesom afklaret at vi havde kemi og når jeg nu alligevel var der” – var hans argument. Jeg nåede slet ikke at tænke, men kyssede ham bare, og gik med mine 500 kr. På vej hjem tænkte jeg – nå ja, det var da hurtigt tjente 500 kr. Hvor mange frøer har jeg ikke kysset på en tur i byen, hvor jeg intet har fået ud af det, andet end et knust hjerte. 

Vi mødtes nogle gange, og han var de første par gange meget interesseret i mig når vi sad ved middage.

Men allerede efter tre møder, ændrede han tilgang.

Pludselig blev det mere sådan sexagtigt. For eksempel kunne han finde på at skrive ” hvad siger du til en hurtig tur i min bil, du får 1500 kr” eller hvis jeg havde været hjemme ved ham og vi var ”færdige”, så ville han sige ”Nu er du her alligevel, skal vi ikke lige tage et glas vin mere”.

Jeg kunne mærke at mine grænser langsomt blev flyttet.

Det der skulle være en hurtig vej til luksus blev pludselig ofte til både 4 og 5 timers møder med middag og sex for en timeløn, der kunne have været tjent på at stå på MC Donalds. 

Jeg fik dagligt nye henvendelser på min profil, også fra mænd der gerne ville ”date” mig. Men der var langt imellem sugar. Som oftest var det tilbud som ”800 kr for et blowjob?”, eller send mig et billede af din mis, så overfører jeg 350 kr. 

Jeg talte stadig ikke med nogen om det

Jeg skammede mig, og var sikker på at ingen i min omgangskreds ville kunne forstå det. Og samtidig begyndte jeg at stille spørgsmålstegn ved min egen færden. Hvad var egentlig forskellen på det jeg havde gang i og så for eksempel at arbejde som Escort?

I virkeligheden leverede jeg bare sex for materielle goder og der var INTET sugar over det. Det var ren byttehandel og når jeg talte de mange timer sammen jeg havde brugt sammen med de mænd, så kunne jeg lige så godt havet taget mig et job på MC. Donalds for eksempel også købte de ting eller middage selv.

Da det gik op for mig besluttede jeg mig for at stoppe.

Det var simpelthen ikke det værd og min paranoia over om andre skulle opdage det eller genkende mig var også taget til.

Selvom jeg kun nåede at sugardate i måske 6-7 måneder og med i alt 6 mænd, så kan jeg mærke at noget er gået i stykker i mig. Jeg har svært ved, når folk kommer for tæt på mig. En ting er at få den bagfra, noget helt andet er hvis man skal være intim og måske kysse og holde i hånd eller ligge i ske. Det er som om min krop stivner, og som om jeg har mistet nogle af mine følelser undervejs.

Jeg håber det langsomt vil vende tilbage til mig, som noget rart og naturligt og at jeg kan få et liv med en dejlig kæreste. Men en ting er sikker. Jeg skal aldrig nogensinde være til salg eller til bytte mere. Det er min krop, og jeg er SÅ meget mere end den.

Den skal tilbydes til en jeg elsker og holder af.

Er du i tvivl om hvor din seksuelle grænse går?

Hos LivaUnge kan du tale anonymt med en rådgiver i en 1-1 chat.

Se også

Rigtigt mange unge kæmper med lavt selvværd og dårlig selvtillid, hvor tanker om ikke at være god nok, og usikkerheden på sig selv og egne evner fylder.
Grænser handler om at mærke efter hvad der føles rart og ikke rart. Nogle gange er man ikke i tvivl, og andre gange kan det være svært at mærke. Svar på nogle få spørgsmål, og få adgang til viden og fortællinger, udvalgt særligt til dig. Du kan altid stoppe spørgsmålene undervejs, hvis du synes det føles ubehageligt at svare på.
Har du styr på dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du nogensinde overskredet, eller følt dig presset til at overskride dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvordan vil du beskrive din oplevelse, med at overskride dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du nogensinde overskredet dine seksuelle grænser, ved at…?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvad skete der, som fik dig til at være i tvivl om dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du oplevet at…?
Vælg det svar, som passer bedst.
Kender du nogen, der har oplevet at..?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvad er din alder?
Vælg den som passer bedst