Min fortælling

Kaospiloten

Case udviklet af Fremtidsfabrik for RedenUng på baggrund af undersøgelse af gråzoneseksualitet blandt homoseksuelle unge.

Jeg plejer at fortælle mig selv “du er stærkere end det der, det kan du sagtens klare for at få penge”. Men alligevel er der jo nogle følelser jeg skubber væk og det er jo nok ikke helt sundt for psyken tror jeg.

Jeg er en ung mand, der har været ude i noget værre rod med min familie. Jeg har muslimsk baggrund og blev smidt ud hjemmefra da jeg var 17 år, fordi min far fandt nogle billeder på min telefon. 

Jeg flygtede til krisecentret natten efter, og måtte starte et nyt liv fra bunden. På krisecentret var vi alle på skideren, og gennem et facebookopslag blev vi inspirerede til at oprette en profil på Sugardaters.dk. 

Vi gjorde det alle sammen og dyrker det i højere eller mindre grad. Jeg får oftest tilbud gennem Sugardaters.dk eller Boyfriend.dk og tager imod det første og det bedste. Det er ikke gratis at bo på krisecentret, og jeg har mange udgifter ved siden af. 

Jeg har altid sex med mine partnere, fordi det betaler bedst, men jeg hader hvert sekund af det. Det er forfærdeligt, men jeg har ingen anden udvej, fordi mine forældre ikke kan hjælpe mig. 

Jeg har ikke sagt til nogen at jeg gør det, og håber bare på at jeg snart får et job, og kan have sex med nogen jeg har lyst til, så jeg ikke ødelægger mig selv mere.

Har du spørgsmål om sugardating?

Hos RedenUng kan du stille dine spørgsmål anonymt i chat og brevkasse. 

Besøg RedenUng

Se også

Kender du følelsen af ikke at have lyst til sex? Måske føler du ikke, at din krop er flot nok til at vise frem, og vil egentlig hellere gemme den væk. Måske er du i tvivl om du kan gøre det godt nok i en seksuel situation, eller føler at du skal leve op til noget bestemt?
Grænser handler om at mærke efter hvad der føles rart og ikke rart. Nogle gange er man ikke i tvivl, og andre gange kan det være svært at mærke. Svar på nogle få spørgsmål, og få adgang til viden og fortællinger, udvalgt særligt til dig. Du kan altid stoppe spørgsmålene undervejs, hvis du synes det føles ubehageligt at svare på.
Har du styr på dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du nogensinde overskredet, eller følt dig presset til at overskride dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvordan vil du beskrive din oplevelse, med at overskride dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du nogensinde overskredet dine seksuelle grænser, ved at…?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvad skete der, som fik dig til at være i tvivl om dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du oplevet at…?
Vælg det svar, som passer bedst.
Kender du nogen, der har oplevet at..?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvad er din alder?
Vælg den som passer bedst