Min fortælling

Linedanseren

Case udviklet af Fremtidsfabrik for RedenUng på baggrund af undersøgelse af gråzoneseksualitet blandt homoseksuelle unge. 

Engang bad en taxachuffør mig om at give ham et blowjob, fordi jeg ikke havde penge nok og brugt dem på stoffer. Jeg slog ham i skridtet og løb.

Jeg er en ung mand der har prøvet lidt af hvert. Jeg har altid været grænsesøgende i forhold til sex, stoffer og dating.

Fx har jeg været alene på Amigo Sauna om dagen, været i SLM, prøvet chemsex i en lejlighed og haft sex med min mors bedste ven. Der er ikke én person der ved ALT hvad jeg har lavet, fordi jeg føler at det er et tabu og skamfuldt. 

På grund af min grænsesøgen, har jeg været i nogle situationer, som har overskredet mine grænser. Fx ville nogle en gang filme mig have sex med en anden, og jeg er blevet tilbudt stoffer mod blowjob. 

Selvom jeg er grænsesøgende ved jeg, hvor mine grænser går, og jeg ville aldrig tage penge for sex. Det er en grænse jeg aldrig vil overskride. Jeg føler min krop er mere værd. Det skal dog nævnes, at jeg en enkelt gang har fundet et sted at sove gennem et hookup via Grindr.

Hvad siger unge, som har prøvet sugardating?

Hør citater fra unge i en undersøgelse om sugardating blandt unge i Danmark

Har du styr på dine grænser?

Hos RedenUng kan du få støtte og hjælp til hvordan du kan holde fast i dine seksuelle grænser og passe godt på dig selv. 

Besøg RedenUng

Se også

Alkohol kan påvirke din evne til at mærke dine grænser. For nogen betyder det, at de smider hæmningerne lidt, og nemmere kommer i kontakt med deres kreative eller spontane side. For andre kan det betyde at det bliver endnu sværere at sige fra i situationer, som normalt ville være over grænsen.
Grænser handler om at mærke efter hvad der føles rart og ikke rart. Nogle gange er man ikke i tvivl, og andre gange kan det være svært at mærke. Svar på nogle få spørgsmål, og få adgang til viden og fortællinger, udvalgt særligt til dig. Du kan altid stoppe spørgsmålene undervejs, hvis du synes det føles ubehageligt at svare på.
Har du styr på dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du nogensinde overskredet, eller følt dig presset til at overskride dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvordan vil du beskrive din oplevelse, med at overskride dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du nogensinde overskredet dine seksuelle grænser, ved at…?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvad skete der, som fik dig til at være i tvivl om dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du oplevet at…?
Vælg det svar, som passer bedst.
Kender du nogen, der har oplevet at..?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvad er din alder?
Vælg den som passer bedst