Min fortælling

Mit liv som sugarbabe

Skrevet af Christina

Men seksuelle ydelser er kun med i det omfang, som det er ved normal dating. Så snart der er lavet en aftale om at mødes, med henblik på en seksuel ydelse for penge eller gaver, så er det ikke længere sugardating. 

Jeg støder ofte på fordomme om at sugardating er ældre mænd, der har sex med unge piger, i bytte for penge eller dyre gaver. Sådan har jeg ikke oplevet livet som sugarbabe.

Jeg er 29 år og har sugardatet on/off i nogle år.

Derudover er jeg mor til 2, og arbejder som socialpædagog. 
 
For mig er sugardating ligesom almindelig dating, men det involverer dog gaver, penge eller større oplevelser. I denne verden er det defineret og omtalt som sugar.
Men seksuelle ydelser er kun med i det omfang, som det er ved normal dating. Så snart der er lavet en aftale om at mødes, med henblik på en seksuel ydelse for penge eller gaver, så er det ikke længere sugardating. 
 
Min nysgerrighed på sugardating startede efter en samtale med en veninde. Jeg havde igen været på en tinder-date med en fyr, der ikke levede op til mine urimelige forventninger, om at give mig intimitet, nærvær og opmærksomhed, når jeg havde lyst og brug for det.
 
Én der ikke blandede sig i min hverdag, med mit arbejde og med mine børn, samt en der ikke forventede romantiske beskeder hele tiden. Jeg ønskede kun en kæreste på deltid. 
 
Den aften oprettede jeg en profil på en hjemmeside for sugardating. 

To dage efter havde jeg fundet den fyr, jeg havde i tankerne.

Han var 34 år, selvstændig håndværker og med et udseende lige efter min smag. 

Jeg oplyste min veninde om hvor jeg skulle hen, og hvem jeg skulle mødes med.
Jeg blev hentet i en taxa, og kørt ud til hans flotte hus i udkanten af Storkøbenhavn.
 
Her havde vi en vildt hyggelig aften med god dyr vin, og snakken gik på alt mellem himmel og jord. Da aftenen var slut, ringede han efter en taxa til mig der kørte mig hjem, og i tasken lå en kuvert med penge. Jeg har efterfølgende mødtes en del gange med denne mand.
 
Andre oplevelse jeg har haft inkluderer:
 
– En date hvor jeg blev inviteret ud og spise på en dyr restaurant, og bagefter på en privat båd, hvor vi nød hinandens samvær. 
 
– Invitation til noget firma arrangement som date, og med ud på en dyr natklub med hotel bagefter. Her fik jeg alt betalt, plus tøjet jeg havde på, og en taske der passede til. 
 
– En tur ud og rejse med alt betalt, sammen med min sugardaddy
 
Det er vigtigt for mig at understrege at sex ikke behøver at indgå, medmindre man føler stemningen og lysten til det.

Sugardating vs. dating

For mig adskiller sugardating sig fra almindelig dating, ved at alt er mere lige til, og man lover ikke hinanden nogen fremtid. Man er mere “kærester for en aften”, men med betaling. 
 
For nogen kan det dog være svært, fordi man ofte spiller en anden person end man egentlig er, for at please sin sugardaddy. Og jo mere tilfreds han er, jo større bliver gaverne, oplevelserne og lommepengene. Og derfor er der også mange, der trækker sex ind i det.
 
Men i bund og grund er sugardating for mig kun dating delen.
 
At nogle så bruger det som prostitution, det er noget helt andet, og her kan man så diskutere om sugardating falder under gråzone prostitution. Min oplevelse er bare at sådan er størstedelen slet ikke. 

Mændene

Det er min oplevelse at det som oftest er mænd, der har travlt i erhvervslivet, og ikke har tid eller lyst til et klassisk samliv. Men de vil gerne have intimitet og samvær, når de har tid og lyst. Og derfor finder de piger som udfylder dette tomrum mod betaling.
 
Jeg kan i dag sige at jeg ikke fortryder mit møde med sugardating. Og at det også udfyldte det tomrum, jeg havde. 
 

Har du spørgsmål om sugardating?

Hos RedenUng kan du stille dine spørgsmål anonymt i chat og brevkasse. 

Besøg RedenUng

Se også

Men op igennem mit voksenliv har jeg haft ekstremt svært ved at finde mig til rette i sætningen ”Jeg er en mand”, uden at tænke over, hvorfor jeg mon havde det sådan.
Jeg er en pige på 20 år, der efterhånden har det ret svært med mig selv. Jeg kan ikke stå for drengene, når de siger noget sødt til mig, eller gør noget sødt overfor mig – oftest ender det ud i sex. Læs min historie.
Grænser handler om at mærke efter hvad der føles rart og ikke rart. Nogle gange er man ikke i tvivl, og andre gange kan det være svært at mærke. Svar på nogle få spørgsmål, og få adgang til viden og fortællinger, udvalgt særligt til dig. Du kan altid stoppe spørgsmålene undervejs, hvis du synes det føles ubehageligt at svare på.
Har du styr på dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du nogensinde overskredet, eller følt dig presset til at overskride dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvordan vil du beskrive din oplevelse, med at overskride dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du nogensinde overskredet dine seksuelle grænser, ved at…?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvad skete der, som fik dig til at være i tvivl om dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du oplevet at…?
Vælg det svar, som passer bedst.
Kender du nogen, der har oplevet at..?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvad er din alder?
Vælg den som passer bedst