Min fortælling

Robin Hood

Case udviklet af Fremtidsfabrik for RedenUng på baggrund af undersøgelse af gråzoneseksualitet blandt homoseksuelle unge.

Når jeg ser min bedstefar føler jeg afsky. De liderlige mænd har taget mit kærlighedsliv, og derfor har jeg det fint med at snyde dem

Jeg er en dreng på 15 år. Jeg vil virkelig gerne have den nye iPhone X, men mine forældre har ikke råd til at hjælpe mig, og jeg tjener ikke meget på at være flaskedreng i Rema1000 i Aabenraa. 

Jeg begyndte at sugardate for at spare sammen, og fandt en masse gamle mænd, der gerne ville betale mig for at gå ud og spise middag med dem. 

Det er virkelig nemt, og jeg tjener 800 kr. hver gang. Min mor ved det godt, men hun siger at jeg skal passe på mig selv, men at det da er en hurtig måde at tjene penge på. 

Jeg ser ofte de samme igen og igen, og de er blevet meget glade for mig. Jeg er stadig jomfru, og gider ikke lave noget seksuelt med dem. Engang aftalte jeg at give et blowjob for 1500 kr., men jeg tog pengene og løb i stedet. 

Jeg føler lidt at sugardating har ødelagt mit forhold til kærlighed og jeg er begyndt at synes at mine sugardaddys er klamme. 

Derfor hævner jeg mig nu, og sender falske nøgenbilleder til dem, som de betaler for.

Har du haft en ubehagelig oplevelse med sugardating?

Hos RedenUng kan du få støtte og hjælp til hvordan du kan holde fast i dine seksuelle grænser og passe godt på dig selv. 

Besøg RedenUng

Har du været udsat for et overgreb?

Kvistens Ungerådgivning tilbyder gruppe- eller individuelle samtaler, hvor du kan lære at mærke dine grænser, og tage kontrollen tilbage i dit liv. Det er for dig, der er mellem 15-30 år, og som bor i Jylland eller på Fyn.

Besøg Kvisten

Se også

Jeg støder ofte på fordomme om at sugardating er ældre mænd, der har sex med unge pige i bytte for penge eller dyre gaver. Sådan har jeg ikke oplevet livet som sugarbabe. Læs min historie.
Grænser handler om at mærke efter hvad der føles rart og ikke rart. Nogle gange er man ikke i tvivl, og andre gange kan det være svært at mærke. Svar på nogle få spørgsmål, og få adgang til viden og fortællinger, udvalgt særligt til dig. Du kan altid stoppe spørgsmålene undervejs, hvis du synes det føles ubehageligt at svare på.
Har du styr på dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du nogensinde overskredet, eller følt dig presset til at overskride dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvordan vil du beskrive din oplevelse, med at overskride dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du nogensinde overskredet dine seksuelle grænser, ved at…?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvad skete der, som fik dig til at være i tvivl om dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du oplevet at…?
Vælg det svar, som passer bedst.
Kender du nogen, der har oplevet at..?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvad er din alder?
Vælg den som passer bedst