Personlig rådgivning

Få støtte og rådgivning fra en professionel rådgiver.

Der er både mulighed for 1-1 chat, sms, brevkasse, telefon og samtaler

RedenUng

RedenUng

RedenUng er en anonym rådgivning til dig, der har brug for nogen at tale med om sugardating, webcamsex, salg af nøgenfotos mv. Chatten og telefonen har åben mandag & torsdag kl. 17-21, samt onsdag kl. 12-16.
Se mere

UngTilUng

UngTilUng

I UngTilUng kan du få hjælp til de svære tanker og følelser, du går rundt med i din hverdag. Det er til dig i alderen 16-35 år. Her finder du chat, hvor du enten kan tale med en frivillig peer eller en mentor. Chatten har åben alle ugens dage.
Se mere

LivaUnge

LivaUnge

Hos LivaUnge kan man få rådgivning om emner som sex, grænser, overgreb og det at føle sig presset eller lokket ud i noget man måske ikke rigtig har lyst til. Man er også velkommen til at henvende sig, hvis man er ven/veninde til en man er bekymret for med ovenstående problematikker. LivaUnge har anonym chatrådgivning
Se mere

Kvisten

Kvisten

Kvisten hjælper unge, som har svært ved at mærke egne grænser eller som har følt sig presset til sex. Kvisten tilbyder individuelle samtaler til dig i alderen 15-30 år, på Jylland og Fyn.
Se mere

Mød Andre Unge

Del dine tanker, følelser og oplevelser med andre unge i samme situation.

Der er både mulighed for at deltage i fysiske gruppeforløb og online gruppechats

Kvisten

Kvisten

Kvisten hjælper unge, som har svært ved at mærke egne grænser eller som har følt sig presset til sex. Kvisten tilbyder fysiske gruppeforløb til dig i alderen 15-30 år, på Jylland og Fyn.
Se mere

LivaUnge

LivaUnge

LivaUnge tilbyder gruppechat til dig, der har svært ved at mærke egne grænser, og som er nysgerrige på andres. I gruppechatten vil der være emner som sex, grænser og det at føle sig presset eller lokket ud i noget man måske ikke rigtig har lyst til. Gruppechatten er åben hver anden tirsdag kl. 20-22
Se mere

Gruppechat.dk

Gruppechat.dk

Gruppechat.dk er et gratis, online og anonymt rådgivningstilbud, til unge i alderen 12-29 år. Du kan enten deltage i helt åbne chats på forsiden, eller du kan oprette en bruger og tilmelde dig et gruppeforløb. Skiftende åbningstider.
gå til

UngTilUng

UngTilUng

UngTilUng Gruppechatten er til dig mellem 16-35 år, der oplever tankemylder, nervøsitet og mild angst. Her kan du chatte med andre unge der ligner dig, og blive inspireret af deres oplevelser. Du skal oprette en bruger for at være med. Gruppechatten er åben hver onsdag kl. 19.30-21
gå til
Grænser handler om at mærke efter hvad der føles rart og ikke rart. Nogle gange er man ikke i tvivl, og andre gange kan det være svært at mærke. Svar på nogle få spørgsmål, og få adgang til viden og fortællinger, udvalgt særligt til dig. Du kan altid stoppe spørgsmålene undervejs, hvis du synes det føles ubehageligt at svare på.
Har du styr på dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du nogensinde overskredet, eller følt dig presset til at overskride dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvordan vil du beskrive din oplevelse, med at overskride dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du nogensinde overskredet dine seksuelle grænser, ved at…?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvad skete der, som fik dig til at være i tvivl om dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du oplevet at…?
Vælg det svar, som passer bedst.
Kender du nogen, der har oplevet at..?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvad er din alder?
Vælg den som passer bedst