Min fortælling

Guldgraveren

Case udviklet af Fremtidsfabrik for RedenUng på baggrund af undersøgelse af gråzoneseksualitet blandt homoseksuelle unge

Man kan sige, at jeg kan få 2500 kr, eller 2000 kr og et hotelværelse. Og så vil jeg hellere bare gøre det hos mig og have alle pengene.

Jeg er en ung fyr med et højt forbrug udover min SU. Jeg er prostitueret, men har lagt en klar strategi for, hvordan jeg gør det, og har en mindstepris, der ikke er i den lave ende.

Oftest arrangerer jeg aftaler over Boyfriend.dk med ældre mænd fra hele landet, men jeg mødes ofte kun én gang med dem. 

Jeg vil ikke have en følelsesmæssig tilknytning til dem. Generelt nyder jeg sex, men ikke med mine kunder, fordi de er ældre end mig. Nogle gange udholder jeg sexen, blot fordi jeg ved at der er guld i enden.

I bund og grund synes jeg at mine kunder er klamme, men det er ok, fordi jeg oftest dyrker BDSM med dem, og kan få lov til at ydmyge dem. På den måde bliver jeg ikke følelsesmæssigt skadet, og det er næsten en form for terapi for mig selv. 

Dette er ikke min karrierevej, men har ingen planer om at stoppe foreløbigt, fordi ellers har jeg ikke penge til at hygge mig i hverdagen. Jeg har et godt forhold til mine forældre, men de ved ikke noget om denne side af mig.

Har du spørgsmål om sugardating?

Hos RedenUng kan du stille dine spørgsmål anonymt i chat og brevkasse. 

Besøg RedenUng

Se også

Jeg er en pige på 20 år, der efterhånden har det ret svært med mig selv. Jeg kan ikke stå for drengene, når de siger noget sødt til mig, eller gør noget sødt overfor mig – oftest ender det ud i sex. Læs min historie.
Grænser handler om at mærke efter hvad der føles rart og ikke rart. Nogle gange er man ikke i tvivl, og andre gange kan det være svært at mærke. Svar på nogle få spørgsmål, og få adgang til viden og fortællinger, udvalgt særligt til dig. Du kan altid stoppe spørgsmålene undervejs, hvis du synes det føles ubehageligt at svare på.
Har du styr på dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du nogensinde overskredet, eller følt dig presset til at overskride dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvordan vil du beskrive din oplevelse, med at overskride dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du nogensinde overskredet dine seksuelle grænser, ved at…?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvad skete der, som fik dig til at være i tvivl om dine seksuelle grænser?
Vælg det svar, som passer bedst.
Har du oplevet at…?
Vælg det svar, som passer bedst.
Kender du nogen, der har oplevet at..?
Vælg det svar, som passer bedst.
Hvad er din alder?
Vælg den som passer bedst